26.10.2009

Pazar Brunch Daveti

Bu kadar güzel bir fotograf olabilir mi. Tüm gözleirn içi pırıl pırıl ve sevgi dolu. Bu resimdeki herkesi çok seviyorum :)

Şansımız yaver gitti, hava süperdi ve havamız süperdi.



Brunch sonrası, komşumuzun oğlu Emirhanın 2. yaşgün ü partisinden de nasibimizi aldık.


Ciddi eğlendik. Bu resim çekilirken ve uzunca bir süre Emirim uyuduğu için fotografların çoğunda yok :(




ilginç 3lümüz; bu kadar iyi anlaşabilirler yani !!

Ekimin 11i ve hava harika! Sorafımız harika, misafirleirmiz harika! Gülşah-Kaan-Hakan Volkan ailesi, Ningun Libroso, Yaso, Seloş, Ebruş ve biz. Tubacım şanssız bir şekilde gelemedi ama bir sonraki haftada yine beraber olarak telafi ettik. Bahçeli evin güzelliğini o gün anladık diyebilirim. Ben yıllardır Bayramoğlunda yaşadığım atmosferi ilk defa kendi evimizde de yaşamış olduk.
Yasonun laz usulü gelişi, sofra donanımı, bahçeye taşınmamız, çocukların oynamaları, büyüklerin sürekli duyulan kahkahaları... Kahkaha gerçekten ilaç ve ben bu ilacı resimde gördüğünüz dostlarımla alabiliyorum. Allah eksikliklerini göstermesin, ne zaman bu grup biraraya gelsek çenleri ağrıtacak şekilde gülüyoruz. İlk sefer yıl 2001 mi kızlar, yer çeşme. Grup eksikleri artılarıyla aynı diyelim ve en ağır toplarımız canım Annem ve Babam ve de Nimet Abla o seyahatte. Umutulmaz bir tatilin sonu bu grubun başlangıcı oldu. Yeni dostlar ve eşler ekleyerek çok daha güzelleşti. Beraber geçirdiğimiz bu pazargünün de tadı damaklarımızda kaldı. Ve 16sı akşamına bu neşeyi devretmek üzere ayrıldık. Ama şunu söylemek istiyorum. Bu grubu çok seviyorum!


1 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu grup da sizi, hepinizi coookkkk seviyor...... :)

Lilypie Third Birthday tickers