26.10.2009

Güvenç Ailesi Bizdeydi

Askerlik hatırasına benzeyen bir poz ama idare ediverin işte!

Babalar ve çocukları.



Bizim afacanlar bir arada.


Araba delisi Noyandan ufak dersler.


Burcu ile İremin çoştuğu anlar!

Uzun zaman alan şantiye, taşınma ve yerleşme sürecinden sonra hızla sevdiklerimizi yeni evimizde ağırlamaya başladık. Aileler hariç ilk akşam kuşlarımız, sevgili arkadaşlarımız Burcu-Noyan ve dünya güzeli oğulları Kaan oldu. Aynı yılda evlenmiştik, aynı yılda çocuklarımız oldu. Benim için dostların yeri her zaman apayrıdır. Benim hayatımın rengi ve anlamıdır. İşte dostlarımdan bir demet.
İnanılmaz güzel bir akşam geçirdik. Çocuklarında yaşlarının büyümesiyle aralarındaki ay farkı kapanmaya başladı. Daha önce (bebekken) birbirlerinden fazla birşey anlamayan bu çocuklar şimdi anlaşabildiklerini, oyun oynayabildiklerini hatta kavga ettiklerini görmek harika! Her ne kadar neredeyse sürekli yanlarında olup, müdahele etsekte artık eskisi kadar başlarında durmamız gerekmiyor. Kaan bizim melekler harika hediyeler getirmiş: kocaman bir uçak (pegasus), hayvanlar alemi ve Thomasın VCD!
Bizim ailenin Tv müptelaları İrem ve Emrah. Baba-kız mümkünse gözlerini ekrandan ayırmazlar. Emirim ise daha çok fiziksel uğraşlar peşinde. Ve sürekli gücünün ve cesaretinin sınırlarını sorgulamakta. Şişen kafalar, çizilen bacaklar, kızaran popo, çürüyen bilimum uzuvlar... Ne acıdan ders almak var, ne de daha tedbirli olmak. Emirim için önemli olan eğlenmek ve hem kendi adına hem de onunla olan büyüklerinin sınırları zorlamak. İremim korkunç bir hafızaya sahip olduğu her şekilde gösteriyor. Seyrettiği kliplerin müziklerini, şarkıcılarını veya oyuncalarını unutmuyor. Yalnız kaldıkça ayna karşısında bakarak öğrendiği dansları yapıyor. Fotojenik olduğunun da farkında çok güzel poz veriyor. Bana özetle şunu söyletiyorlar: İrem tam kız, Emir de tam erkek.
Neyse nereden başladım nerelere geldim. Çok güzel bir gecenin sonunda, Güvençlerle arayı açmamaya ve daha sık görüşmeye karar verdik.


Hiç yorum yok:

Lilypie Third Birthday tickers