21.12.2009

Portakal PartiEvi

Aslında bilenler biliyor, bilmeyenler şaşırabilir. Herkese açıklama imkanı bulamadan şartlarımız değiştiği için kimilerini şaşırttık, kimilerini şimdi şaşırtacağız :)

Çekmeköydeki evimizi aldıktan bir hafta sonra Emrahın Lozan'a tayini çıktı. Evin tamamlanmasına yakın bir haber daha geldi. Aralık sonu gitmemiz teklif edilen pozisyon, şubat ayı sonuna sarktı. Kasım başı Lozan fikrine çoktan alışmışken ve henüz keyfini çıkaramadığımız evimize veda etmeden önce vereceğimiz ev partilerinin planına da çoktan başlamışken, Coca-Cola'dan Emrah'a teklif geldi. Bu planlamalar içinde canlarım, yavrularımın da doğumgünü, parti şeklinde bir yerd eyapmaya karar vermiştim.Colanın teklifini kabul edip, İstanbulda kalsakta, doğumgünü planından vazgeçmemeye karar verdim. Nedenlerini ve niye daha iyi olduğunu aşağıda sayalım:

Portakal Partievi'ne oyun grubumuz nadide şekerleri Efe Deniz ve Nehir kardeşlerin doğumgünü kutlaması için geldik. Çocukları meşgul tutabilecek, büyüklerini hoşnut edebilecek pekçok şey düşünülmüş. Çocuklara özel hazırlanan bir menü ve yemek salonu, animatör abla veya abi olanağı, pekçok oyuncak ve kostümün yer aldığı bir oda, yüz boyama ve pinyatanın içinde olduğu bir paketi var.


2 yaş ve grubunu saatlerce mutlu ve canlı tutmak kolay bir iş değil. Ne tam eğlencenin tadını çıkara biliyorlar ne de ayrı kalabiliyorlar. Kurgulanan oyunları hayata geçirebilmek mümkün değil ama herşeyi de denemekten geri kalmıyorlar. Tam bir burbuna yani !

Animatör ablamızın balon şişirmeden, yüz boyamasına, müzikle dans ettirme çabalarından, pinyata sırası oluşturma hırsını takdir ettim. Doğumgünü pastalarını sunma şekilleri ise takdire şayan :) Oraya gelipte, "Aaaa biz de bu işi yapalım demeyen yoktu", halbuki çok kolay gözüken ama gerçekten takdirini çok alamadığını düşündüğüm zorlu br iş bu!

Arkadan toplanması ve bir sonraki parti için hijenik ortama geri döndürülmesi.... zorrrr! Derli yoplu iken çok resim çekememişiz, olanlarla idare ve gezimize devam edelim.

Yemekleri gerçekten çok çok lezztli idi. Reklamcılıktan ayrılan ve bu işe emek vermeye başlayan Yeşim Hanım, sürekli katıldığı yemek kursları sayesinde çok başarılı menüsüyle karşımıza çıktı. Herkesten tam puan alan bir menüsü var. Sofra düzeni ve sunuş gerçekten çok başarılı. Bizim yaptığımız ilk parti olduğu için şu eksikti veya olması gerekirdi diyemiyorum çünkü alternatif bir partide bulunmadıkta. Ama gelen herkes, özellikle eğlenmesine odaklandığımız minyatür insanlarımız gerçekten güzel ve uzunca saatler geçirdiler. Emrahla bana da iyi ki bu partiyi yapmışız ve iyi ki o gün bizimle olmuşsunuz demekten başka birşeyimiz kalmıyor.
2.yaşgünümüzde bize evsahipliği yapan Prtakal Partievine de çok teşekkür ederiz. Çok başarılı bir seçim yapmışız.
Porkal Partievinin detayları için web sitesinden bilgi alabilirsiniz:


Hiç yorum yok:

Lilypie Third Birthday tickers