21.12.2009

Pastalarımız

Eveeet gelelim pastalarımızaaa...
Çok doğum günü ve ikiz çocuk konu olunca pastalar önem kazanıyor. Son dönemlerde organik ürünlerin dahil neredeyse hemen herşeyin butik olarak satılmaya başlanması ile yaratıcı-girişimcilerin önü açıldı. Ben de emeğini ve girişimciliğini sunan herkesi canı gönülden desteklemek için elimden geleni yapıyorum. (Bkz. PortakalPartievi)
25 sene öncesine uzanan bir arkadaşlık bizim 2. yaşgünü partimizin bir parçası oldu. Bayramoğlundan canım arkadaşım Ayça ile 25 sene önce oturup beraber veya birbirimize -özellikle limonlu pasta- pastalar yapardık. Yapan da bizdik, genelde yiyenlerde :)
Yaratıcılığı hiç kaybetmeyen, hünerlerini işe çeviren arkadaşım pastacılığa başladı. Ve bize yaptığı pastalarla gerek görsel tatmin, gerek tadsal tatminlik açısından tam puan aldı. Daha bugün geçen haftadan kalan pastadan yedik veeee halen inanılmaz güzeldi.






Buluşmamızda ortaya çıkardığı, kataloglar, dünyanın pekçok yerinden gelen pasta kitapları başımı döndürmeye ve karar verememe yetti arttı bile. Epeyce zorlandım seçimlerinde ama bence hepsi yeterince doğru seçimlerdi ve amacına ulaştı.



Ev seklinde ve farklı şeker çeşitlerinden oluşan pastamız ise muhteşemdi. Sona saklamışız ama ne de iyi etmişiz. Dedemiz ve ananemiz de hayalim(iz)de olan bu evimizden bir parça yiyebildi ;) Herkes kısmetini yermiş derler ya...



O canım pastalarımızı keserken



Sevgili arkadaşımın bilgileri:
Ayça Erkoçak
cep tel 0532 366942
www.pasta34.com (site henüz yapım aşamasında)




Hiç yorum yok:

Lilypie Third Birthday tickers