24.11.2010

Sevginin Çeşitli Halleri

Karşılıklı ama en saf sevgi


Karşılık beklemeksizin duyulan sevgi


Tarifi olmayan sevgi


Karşılık beklemeksizin duyulan aynı sevgi


Bu da bitmek bilmeyen kepçe sevgisi


4 yorum:

annecik dedi ki...

HEPSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL SEVGİLER BOL SEVGİ DOLU SAĞLIKLI GÜNLERİNİZ DEVAM ETSİN

Ozlem dedi ki...

Teşekkür ederiz.

DURUCUĞUM dedi ki...

ALLAHHIMMM!!!

Benim çapkın suratım Emirim büyümüş de koca DELİKANLI olmuş..
Benim prenses İremim büyümüş de MELEKLERİN EN GÜZELİ oluvermiş..
Annelerin en güleç yüzlüsü,en şefkatlisi, en yüreği güzeli, sevgiyi en sıcaklığıyla yavrularına hissettiren annesi.. Özlem Hanım.. Zaman sizi daha da gençleştirmiş..Gözlerinizin içindeki buğulu anlam dahada derinleşmiş.. O kadar yakışıyor ki size yavrularınızı sarmaladığınız haller :)İnsan resimlerinize bakarken bile mestoluyor.. Allah yavrularınızı size bağışlasın.. Geçen 3 koca seneniz gibi güzel nice günleriniz olsun..

Zaman hızla akıp gidiyor..Daha dün gibi.. Gece vakti EMİR PAŞAyı elimde biberonla beslediğim zaman, Melek güzeli İremin gazını çıkarttığımız vakitler.. Başlarında nefes almalarını dinleyerek geçirdiğim geceler.. Onların sıcaklığını hâlâ hissediyorum.. Geçmişte yanınızda dualarımla oldum.. Bugün blogunuza yorum yazıyorum. DELİKANLIM ve MELEĞİM büyümüş de insanın inanası gelmiyor..

Geçen bunca zamanda hayat bize kattıklarıyla ve aldıklarıyla yaşamımızı bu noktaya kadar getirdi.. Öncelikle başınız sağolsun. Tonton dedemize Allah rahmet eylesin.. Sizlere ve Ananemize sabırlar versin..

Sizi bu gece rüyamda gördüm. Hayır olsun diyerek uyandım. Umarım herşey yolundadır. özlEmİrem üçlüsünü melekler gözetsin.. Sizi KOOCAMAN SEVGİ doluyüreğimle kucaklıyor,sevgilerimi iletiyorum..
Yavrularınızı KOOOCAMAN öpüyorum.. Sizden uzakta ikamet ediyorum(Avcılar). umarım en yakın zamanda sizinle görüşme imkanımız olur. mail adresim: adresimyok.duru@hotmail.com

Özlem Hemşire ( kadıköy şifa hastanesi hemişiresi)

Ozlem dedi ki...

Özlemmmmcimmm
Ay inanamadim bu kadar tatli bu kadar uzun yazan kim diye merakla yazinin sonunu bekledim. Aslinda en basindan tahmin etmem gerekirdi canim özlem Hemsirem.
Ah ben o gunlere donunce hep sizler aklima geliyorsunuz. Allah razi olsun sizden gercekten.
Senin kizin mi oldu?
Allah sana guzel gubleriyle bagislasin.
Epeydir blogla ilgili birsey yapamiyorum. Sana da en kisa zamanda ulaşacagim.
Gec okudum, gec cevap veriyorum. Uzgunum ama beni buldugun icin de cok sevincliyim.
Seni arayacagim.
Cok sevgiler Ozlemcim benim.

Lilypie Third Birthday tickers