2.10.2010

Magazin Turu 2/Botanik Bahçesi

Bizibilen bilir, yakaladık mı affetmeyiz :)
İşte yine öylesine bir gündü. Ve biz meşhur toddler namı diğer minyatür çocuklarımızın gittiği ünlü botanik bahçesinde pusu kurmuşuz. Ve bakalım ne haberler ile döneceğiz diye ağaçların ardına saklanmışız.
Bir iki saat içinde bahçemiz hareketlenmeye başladı. Ve ne görelim....
Gerisini fotoğraflar anlatsın bir de özel Ajanımız!!!?!!!

Güneş tepe çıkmış, bedenlerimiz ısınırken bir de ne görelim son zamanların birbirinden ayrılmaz kankaları Emİrem, Bade, Sude, Ekin ve Alisa toplanmışlar.
Bu grupta dikkatinizi çekmemiz lazım Emir Bey hariç herkes bayan! Veee bu durumda Emir Bey -maşallah diyelim- çok şanslı!


Sıcaktan mıdır, yoksa masadaki ruh halinden midir; biz bu masayı takibe alalım dedik. Gizliden gizliye fısıldaşmalar, geriden gelen kahkahalar adeta yeni bir aşkın habercisi niteliğindeydi. Ama 5 kıza 1 erkek olunca aşkın hangi taraftan geleceğini kestirmek zor olacak bu sefer...

Veeeee beklediğimiz hareket buydu işte!!!!
Neredeyse 1 saattir güneşin altında beklememişiz. Gizli fısıltıların sahiplerini kendini yavaş yavaş belli etmeye başladı.
İrem Hanım da şaşkın bir durumda gözüküyor. Beklenmedik bir gelişme sanki!


Evet bu durumu belki de nasıl annesine-babasına açıklayacağını düşünüyor ya da aklındaki gerçekleşmedi diye üzülüyor. Biz İrem Hanımı kendi haline bırakıp takibimize an ve an devam etmekteyiz.
Bizden ayrılmayın az sonraaaaa!


Hiç yorum yok:

Lilypie Third Birthday tickers